VARASTOT VANTAA

VARASTOT VANTAAN HAKKILASSA

Vantaan Hakkilan vuokravarastot sijaitsevat Suomen Kotterian parakkipuistossa osoitteessa Hakintie 14.  Toimipiste on ihanteellinen mm. Tikkurilan, Puistolan, Suutarilan sekä kaikille Kehä 3:n varren asukkaille ja yrityksille. Vantaan vuokra-alue on teollisuusaluetta ja pelkällä osoitetiedolla ei välttämättä peille löydä. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät ”vuokratilat vantaalla”- sivultamme.

Hakkilan pienvarastoalue

Vantaan varastoalueella on varastotiloja vuokrattavana jokaiseen säilytystarpeeseen. On pieniä ja isompia varastoja ja ne soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen tai vaikkapa yrityksen irtaimiston tai isompienkin koneiden ja tavaroiden varastointiin. Vuokraamme Hakkilan parakkipuistossamme pihatilaa, katospaikkoja, eristettyjä ja eristämättömiä merikontteja, parakkitiloja ja toimistorakennusten lämpimiä tiloja moneen tyarpeeseen. Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, yrittäjille, seuroille ja yyhdistyksille moneen tarkoitukseen.

Vantaan Hakkilan varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla myös WC. Konttorirakennuksessa on vesiposti käytettävissä, sovithan käytöstä asiakaspalvelumme kanssa erikseen. Lisäksi Vantaan Hakkilassa on erillistä vuokraa vastaan vuokrattavissa myös sauna- ja pesutilat. Ota rohkeasti yhteyttä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan tilaratkaisun!

VANTAAN VARASTOT KÄYTETTÄVISSÄ 24/7

Kaikki varastot ovat lukittavia ja ne ovat käytettävissä ympäri vuoden, 24/7. Henkilökunta on paikalla Vantaan Hakkilassa yleensä torstaisin klo 8–16. Jos tarvitset apua tarvaroiden lastaamiseen tai tarvitset etukuormaajaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

HAKKILAN VUOKRAKONTIT VARASTOINTIIN

Vantaan Hakkilassa on eristettyjä ja eristämättömiä 40 ja 20 jalan merikontteja vuokrattavana. Kaikkiin vuokrakontteihin on saatavissa sähköt. Kontit soveltuvat esimerkiksi tavaravarastoiksi, pajatyöskentelyyn ja pieneen nikkarointiin. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita, seppiä, jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrittäjiä.

ERISTETYT LÄMPIMÄT VARASTOT VANTAALLA

Vantaan Hakkilan konttoritiloissa ja eristetyissä parakeissa on tarjolla erikokoisia varastoja ja vuokratiloja monenlaiseen toimintaan. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus tiloihin onnistuu vaikka etukuormaajaa apuna käyttäen ja tietenkin henkilöautolla pääsee lastauksen ajaksi aivan varastotilan eteen.  Osa varastotiloista on sijoitettu kakkoskerrokseen. Kakkoskerroksen varastotilat ovat vuokrahinnaltaan vähän edullisempia ja soveltuvat hyvin sellaiseen käyttöön, jossa tavaraa ei jatkuvasti tarvitse siirtää.

PIHA-ALUE ISOMPIENKIN TAVAROIDEN VARASTOINTIIN

Parakkipuistojen alueelta on mahdollista vuokrata myös asfaltoitua pihatilaa. Pihatilaa ja katospaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten tilantarve kartoitetaan kunkin asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Pihatilan vuokrahinta määräytyy vuokrattavan alueen koon mukaan. Pihatilaa vuokrataan tarvittaessa myös esimerkiksi vientiin menevien konttien lastaukseen, jolloin vuokra-aika voi olla muutamia päiviä. Myös pidempiaikaisia sopimuksia toki tehdään.