fbpx

Skitunäsin merenrantamökki

Skitunäsin vuokramökki Pyhtää

VUOKRAMÖKKI SKITUNÄS, PYHTÄÄ

Vuokramökki Skitunäs Etelä-Suomessa Pyhtäällä

Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota.

Merenrantamökki luonnon äärellä

Skitunäsin vuokramökki sijaitsee luonnon äärellä, aivan meren rannassa. Mökin edustalla aukeaa aava selkä aina Loviisaan saakka ja meri tarjoaa upeita luontoelämyksiä vierailijoille ympäri vuoden. Voit soudella ja uida ja talvisin nauttia lumisista talvimaisemista. 


Skitunäsin lisäksi Suomen Kotterialla on myös kolme muuta ihanaa vuokramökkiä Kymenlaaksossa. Katso kaikki vuokramökit täältä

Vuokramökissä majoitustilat 10-12 henkilölle

Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

Iso olohuone, takka ja parvella biljardipöytä

Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso huvipelaamiseen soveltuva biljardipöytä.

Kolme makuuhuonetta alakerrassa, nukkumaparvi ja makuusoppi

  • Alakerrassa on 3 kpl makuuhuonetta, joissa on 2 x 80 cm erilliset vierekkäiset sängyt. Kahdessa makuuhuoneessa sängyt voidaan sijoittaa myös erikseen
  • Saunan yläpuolella on makuusoppi, jossa 1 x 120 cm sänky. Pääsy makuusoppiin tikapuita pitkin saunan terassilta.
  • Parvella biljardipöytä ja 5 x 80 cm sängyt

Hyvin varusteltu keittiö ja ruokailutila 10 henkilölle

Vuokramökissä on täysin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat noin 14 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain.

Astiasto ja kattavat tarjoiluastiat on noin 14 hengelle. Mökitä löytyy myös viinilaseja ja kuohuviinilasit. Tiskiaineet sisältyvät vuokraan. Ruokailutilassa on ruokapöytä 10 henkilölle.

Sauna, pesutilat ja 2 x wc

Vuokramökissä on pieni tunnelmallinen mökkisauna. Laude on noin 1,8 metriä pitkä, joten kerrallaan saunaan mahtuu 3-4 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, pesuhuoneessa suihku ja wc. Mökissä myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta.


Mökillä erillinen puulämmitteinen rantasauna meren äärellä

Mökkisaunan lisäksi Skitunäsissä on erillinen puulämmitteinen rantasauna aivan meren äärellä. Rantasauna on rantakalliolle hinattu tyylikäs kärrysauna, johon mahtuu kerrallaan noin 10 kylpijää. Rantasaunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä ja upeasta merinäköalasta. Sauna edustalla on myös pieni vilvoitteluterassi.

Kuvia ja lisätietoa rantasaunastamme oheisesta rantasauna-linkistä. Rantasauna on vuokrattavissa tarvittaessa lisähintaan 45 euroa/päivä.

Nurmikkopiha ja viehättävä merentantamiljöö

Skitunäsin hirsimökki sijaitsee aivan meren rannassa. Skitunäsin vuokramökin piha on nurmikkoinen, melko luonnontilainen merenrantapiha, joka aukeaa länteen. Rannan tuntumassa kasvaa leppää ja vaahtera. Laiturin läheisyydessä on kallioinen loivasti mereen päin viettävä kallioranta. Vesirajassa on loiva kivinen, kovapohjainen ranta.

Terassilla kaasugrilli ja ruokapöytä 8 henkilölle

Vuokramökillä on kookas veranta, jossa on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle. Saunan terassilla on istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa on erillinen kaasugrilli ja mahdollisuus myös ulkoruokailuun.

Rannassa nuotiopaikka ja rantaterassi

Aivan rannan tuntumassa on rantaterassi ja mukava nuotiopaikka isommallekin porukalle. Lisää tuoleja löytyy varastosta.

Tunnelmallinen grillikota metsän reunassa

Metsän rajassa on myös hirsinen avonuotiolla varustettu grillikota. Grillikodassa on tilaa noin 8-10 henkilölle. Grillikodassa on nuotioteline ja grilliritilä. Kodassa on myös muutama halsteri tarjolla. Lisäksi varastossa on lisäritilä käytettävissä, jonka voi halutessaan viritellä kodan nuotiotelineelle. Kotanuotio soveltuu mainiosti myös talvigrillaukseen. Penkeillä lampaantaljat.


Merenrannassa laituri ja uimakelpoinen ranta

Vuokramökin saunatiloista johtavat loiva terassi ja portaat rantaan. Rannassa on laituri, joka on meriveden pinnan korkeusvaihteluiden vuoksi rakennettu korkealle. Laiturin päässä on uimaportaat, joten uimaan pääsee kyllä. Veden syvyys laiturin päässä on noin 1 metrin, joten älä koskaan hyppää laiturilta veteen. Ranta on matala ja se syvenee vähitellen, joten se on sopiva myös lasten käyttöön. Laiturin vasemmalla puolella on hiekkainen ranta jossa on reilun nyrkin kokoisia kiviä. Pidemmällä laiturin päässä meren pohja on luonnonhiekkainen, melko kova pohja.

Soutuvene käytettävissä

Skitunäsin vuokramökki tarjoaa mahdollisuuksia myös veneilyyn ja kalastukseen. Soutuvene kuuluu mökin vuokraan ilman lisäveloitusta. Soutuvenettä varten on rantaan rakennettu pieni veneramppi. Meriveden korkeusvaihteluyiden takia on tärkeä vetää vene ylös aina käytön jälkeen, ettei nouseva vesi riko venettä rantakalliolle. Rannassa on myös poiju käytettävissä.


Lemmikit mökille mukaan

Skitunäsin mökille voit halutessasi ottaa yleensä myös lemmikit mukaan. Lemmikeistä veloitetaan lemmikkimaksu 10 euroa per lemmikki per vuorokausi. Ilmoitathan lemmikistä aina varausta tehdessäsi jotta tiedämme informoida mahdollisia allergikkoja siitä milloin mökillä on viimeksi ollut kissoja tai koiria.

Mikäli päätät siivota mökin lomasi jälkeen itse, huomaathan imuroida myös sohvat ja nojatuolit erityisen hyvin jotta lemmikkien karvoja ei jää seuraavien vuokralaisten harmiksi. Ja mikäli lemmikkisi aiheuttaa mökillä vahingon, olethan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme. 


Mökki vuokrattavissa ympäri vuoden

Skitunäsin merenrantamökki on eristetty, lämmin hirsimökki ja se soveltuu lomailuun ja majoittumiseen myös talviaikaan. Meri pysyy sulana usein tammikuulle saakka, mutta uimaportaat poistetaan mahdollisen jäätymisvaaran takia käytöstä jo marraskuun lopussa. Halutessasi voit tehdä avannon laiturin päähän.

Myös rantasauna ympärivuotiseen käyttöön

Skitunäsin rantasauna on vuokrattavissa käyttöön myös talvisin. Lattia pysyy kylmänä, mutta eristetty sauna antaa kosteat suloiset löylyt kovillakin pakkasilla. 


Skitunäsin lähiympäristö

Skitunäsin vuokramökin ympäristö on rauhallista, merellistä kangasmetsää. Luonto tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ulkoiluun ympäri vuoden.

Lähin hiekkaranta

Mikäli mökkirannan lisäksi kaipaatte hiekkarantaa, löytyy lähin hiekkaranta noin 800 metrin päästä mökiltä, osoitteesta Skitunäsintie 232, Pyhtää. Ranta on n. 30 metrin levyinen ihana ja viihtyisä pieni ranta luonnon helmassa. Koska Skitunäsin virkistysalue ei ole virallinen uimaranta, voi rannassa uittaa myös koiria. Päärannan lisäksi niemenkärjen takana vasemmalla puolella on toinenkin pieni uimaranta. Sinne pääsee joko rantapolkua pitkin tai vesirajan kivikossa kävellen. Tämän pienemmän rannan erikoisuus on juurenkolosta pulppuava makeanvedenlähde.

Luonnonpuistoja ja Kotkan nähtävyydet

Kymenlaaksossa on myös paljon aktiviteettimahdollisuuksia ja loistavat retkeily- ja veneilymahdollisuudet. Pyhtäällä sijaitsee mm. Valkmusan kaunis suoalue ja luonnonpuisto, Kotkassa on Langinkosken keisarillinen kalastusmaja, merikeskus Vellamo ja suomalaisia kalalajeja esittelevä Maretarium.


Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin pohjapiirros

Skitunäsin vuokramökin esittelyvideot

Alla Skitunäsin vuokramökiltä huvilan esittelyvideo ja Patrik Blombergin musavideo “Sun Pitäis Rakastua Muhun”. Tämä ison laulukilpailun voittajan viedo on kuvattu Skitunäsin merenrantamökillä Pyhtäällä marraskuussa 2018. Katso ja ihastu tunnelmaan!


Skitunäs villa, vuokrahinnat

Alla hintaesimerkkejä. Nämä vuokrahinnat ovat max. 6 henkilölle. Tarkista henkilömäärän mukainen hinta varausjärjestelmästämme

SKITUNÄS 12:lle. Pyhtää Vko ma-Su Vkl, pe-su Pe-la/la-suArki
1.9-23.12.20221.520840600240
23-26.12.2022 JOULU VarattuVarattuVarattuVarattu
26.12 – 01.01.2023 UUSI VUOSI 1.750300
01.01 – 31.05.2023 1.520840600240
1.6-19.6.20231.9901.100780320
19.6-25.6.2023 JUHANNUS2.6401.750320
26.6-31.8.20231.9901.100780320

Lisäpalvelut

  • Puulämmitteinen rantasauna meren rannassa. 45 eur/päivä
  • Perusloppusiivous (ei sisällä keittiön siivousta) 160 eur
  • Täyssiivous 220 eur (sisältää myös keittiön siivouksen)
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 eur/hlö

Varauskalenteri ja omat varauksesi

Kalenterissa on varatut jaksot nimellä “Booking xxx”. Mikäli merkintöjä ei ole, on mökki klo 16:00 alkaen vapaa. Kun teet varauksen varausjärjestelmässämme, voit tarkastella varaustasi ja tulostaa erittelyn maksusta kun sinulla on varausnumero. Varausnumero löytyy varausvahvistuksestasi, joka on toimitettu sähköpostiisi heti varauksenteon jälkeen.


Suomen Kotteria Oy, Skitunäs villa, Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää