VARASTOT ESPOO

VARASTOT ESPOON JUVANMALMILLA

Varastotiloja moneen tarpeeseen Espoon Juvanmalmilla tarjolla. Espoon varastoalue on ihanteellinen mm. Leppävaaran, Kauniaisten ja Malminkartanon sekä kaikille Kehä 3:n varren asukkaille ja yrityksille. Espoon vuokravarastot sijaitsevat teollisuusalueella. Tarkemmat ajo-ohjeet löytyvät ”vuokratilat Espoossa”- sivultamme.

Tarjolla turvallista ja huoletonta varastointia. Varastotilaa voi käyttää mm. muuton, remontin tai rakentamisen aikana tai tarvittaessa toki myös jatkuvana lisätilana. Huonekalut, työkalut, koneet tai vaikkapa kirjat voi säilyttää vuokravarastossa huoletta. Varasto- ja työtilat soveltuvat hyvin yksityishenkilöille, pienyrittäjille ja yksityisille. Varastoalueella on vuokralaisillemme tarjolla WC. Varastot käytettävissä Espoossa ympäri vuoden, 24/7.

VUOKRAKONTIT VARASTOINTIIN

Espoon Juvanmalmin varastoilla on tarjolla eristettyjä ja eristämättömiä 40 tai 20 jalan merikontteja. Konteissa voi säilyttää esimerkiksi rakennusliikkeen työkalut ja rakennusmateriaalit, polkupyörät ja vaikkapa pienet veneet. Keskustellaan tilantarpeestasi ja arvioidaan yhdessä soveltuuko merikontti juuri sinun tarpeisiisi.

Varastotiloina käytettäviin vuokrakontteihin on saatavissa myös sähköt. Halutessasi voit siis pitää kontissa myös pintä ylläpitolämpöä, jolla voidaan estää metalliseiniin kertyvä kondenssikosteus. Sähköt erillismitataan ja sähkönkulutus laskutetaan käytön mukaan erikseen. Tällä hetkellä vuokrakonteissa on vuokralaisina rakennusalan yrittäjiä, tavaran jobbareita ja jälleenmyyjiä ja maahantuontiyrityksiä.

LÄMMITETTYJÄ VARASTOTILOJA ESPOOSSA

Juvanmalmin varastoalueella on tarjolla erikokoisia lämmitettäviä tiloja monenlaiseen toimintaan. On parakkitiloja ja eristettyjä merikontteja. Osa parakeista sijaitsee katutasossa, jolloin tavaroiden kuljetus varastotiloihin onnistuu kätevästi. Toisen kerroksen varastot ovat edullisempoi vaihtoehto jos tavaraa ei jatkuvasti tarvitse olla siirtämässä. Tällä hetkellä Espoon Juvanmalmin parakeissa on vuokralaisena mm. rakennusliikeitä ja tavaran jobbareita.

ESPOON JUVANMALMIN PIHA-ALUE TAVAROIDEN VARASTOINTIIN

Juvanmalmin varastoalueelta on mahdollista vuokrata myös asfaltoitua pihatilaa. Piha-alue soveltuu esimerkiksi autojen, kuormalavojen tai vaikka jäteastioiden säilytykseen.