fbpx

Vuokra-asunto Kotka

SEURAKUJAN VUOKRA-ASUNTO


Seurakujan vuokratalo sijaitsee Kotkan Tiutisissa, omalla upealla merenrantatontilla. Tontilla on kaksi rakennusta, isompi asumiskäyttöön vuokrattava asuinrakennus ja pienempi lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu saunarakennus. Tontin kulmassa myös pieni yhteiskäyttöinen varasto ja polttopuukatos. Saunarakennus on yhden makuuhuoneen sisältävä majoitustila, jota vuokrataan pääasiassa perheille ja pariskunnille nimellä Rantakarin vuokramökki.

Seurakujan Päärakennuksessa on kaksi erillistä vuokrattavaa konaisuutta, joihin kumpaankin on oma sisäänkäynti. Päärakennuksen molemmille asunnoille on sama virallinen osoite, Seurakuja 6, Kotka. Kaksio on kooltaan noin 44m2. Toinen asunto on iso saunallinen yksiö, noin 70 m2.


Tontin koko on noin 850m2. Päärakennuksen vuokralaisten käytössä on yhteinen meriterassi ja laituri. Majoitusrakennuksen vuokralaisille on oma terassi ja laituri. Varasto on päärakennuksen vuokralaisten yhteiskäytössä. Kaksion asukkaille on yksi parkkipaikka pihassa. Soutuvene käytettävissä

Seurakuja 6, kaksio 44m2, 525e/kk

Kaksio on noin 44m2. Huoneistossa on valoisa lasiterassityyppinen eteinen, josta käynti käytävän kautta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön ja vaatehuoneeseen. Käytävässä on ilmalämpöpumppu ja huoneissa sähkölämmitteiset patterit. Talossa on koneellinen poisto, jonka lisäksi kylpyhuoneessa ja oma kosteusanturilla varustettu poistopuhallin. Olohuoneen ikkuoista näkymät merelle.


Kaksiossa on hyvin varusteltu keittiö. Keittiössä on liesi, liesituuletin ja hella. Toisella seinustalla on jääkaappipakastin ja runsaasti säilytystilaa keittiön kaapeissa.

Kylpyhuoneessa on laattalattia ja seinissä kaakelit. Muissa tiloissa on parkettilattia. Sisäseinät on paneloitu. Olohuone on maalattu kuultovärillä vaalean violetiksi.


Kaksion vuokra on 525 euroa + sähkö + vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto sisältyy hintaan. Vuokravakuus 1.050 euroa tai kelan tai kaupungin takaussitoomus. Sähkönkulutus vuonna 2019 yhden henkilön kulutuksella oli 720 euroa, sisältäen sähkölämmityksen ja muun sähkönkulutuksen (keskimäärin noin 60e/kk)

Seurakuja 6, 49830 Kotka. Suomen Kotteria Oy, 0400534269