Vuokra-asunto Kotka

Seurakuja 6 ja Rantakarin mökki mereltä

SEURAKUJAN VUOKRA-ASUNTO


Seurakujan vuokratalo sijaitsee Kotkan Tiutisissa, omalla upealla merenrantatontilla. Tontilla on kaksi rakennusta, isompi asumiskäyttöön vuokrattava asuinrakennus ja pienempi lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitettu saunarakennus. Tontin kulmassa myös pieni yhteiskäyttöinen varasto ja polttopuukatos. Saunarakennus on yhden makuuhuoneen sisältävä majoitustila, jota vuokrataan pääasiassa perheille ja pariskunnille nimellä Rantakarin vuokramökki.

Seurakujan Päärakennuksessa on kaksi erillistä vuokrattavaa konaisuutta, joihin kumpaankin on oma sisäänkäynti. Päärakennuksen molemmille asunnoille on sama virallinen osoite, Seurakuja 6, Kotka. Kaksio on kooltaan noin 44m2. Toinen asunto on iso saunallinen yksiö, noin 70 m2. Nyt vapaana päärakennuksen kaksio.


Tontin koko on noin 850m2. Päärakennuksen vuokralaisten käytössä on yhteinen meriterassi ja laituri. Majoitusrakennuksen vuokralaisille on oma terassi ja laituri. Varasto on päärakennuksen vuokralaisten yhteiskäytössä. Kaksion asukkaille on yksi parkkipaikka pihassa. Soutuvene käytettävissä

Seurakuja 6, kaksio 44m2, 530e/kk

Vapaana oleva kaksio on kooltaan noin 44m2. Huoneistossa on valoisa lasiterassityyppinen eteinen, josta käynti käytävän kautta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön ja vaatehuoneeseen. Käytävässä on ilmalämpöpumppu ja huoneissa sähkölämmitteiset patterit. Talossa on koneellinen poisto, jonka lisäksi kylpyhuoneessa ja oma kosteusanturilla varustettu poistopuhallin. Olohuoneen ikkuoista näkymät merelle.


Kaksiossa on hyvin varusteltu keittiö. Keittiössä on liesi, liesituuletin ja hella. Toisella seinustalla on jääkaappipakastin ja runsaasti säilytystilaa keittiön kaapeissa.

Kylpyhuoneessa on laattalattia ja seinissä kaakelit. Muissa tiloissa on parkettilattia, olohuoneessa laminaatti. Sisäseinät on paneloitu. Olohuone on maalattu kuultovärillä vaalean violetiksi.


Kaksion vuokra on 530 euroa + sähkö + vesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto sisältyy hintaan. Vuokravakuus kahden kuukauden vuokra tai kelan tai kaupungin takaussitoomus.

Sähkön kokonaiskulutus viime vuonna (11/2021-10/2022) oli yhden henkilön taloudessa noin 6.000 kwh, eli keskimäärin noin 500 kwh/kk. Kulutus painottuu talvikuukausiin. Sähköenergian hinta kaksiossa huhtikuun 2023 loppuun saakka on kiinteä 14,50 snt/kWh + siirto + sähkövero. Yhteensä kulutusveloitus 19,70 snt/kWh.

Seurakuja 6, 49830 Kotka. Suomen Kotteria Oy, 0400534269