Mökkiarvonta

Biljardia Strukalla

Paljon onnea Sari Lindstedt olet voittanut mökkiloman!

Olemme nyt arponeet mökkiloman Strukan mökille Pyhtäälle 16-18.3.2024. Arvonta suoritettiin 12.03.2024 klo 12:00 kampanja-aikana tarjouskirjeen tilanneiden täysi-ikäisten henkilöiden kesken ja voitta on Sari L. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla. Paljon onnea SARI!

Lisätietoa mökistä https://kotteria.com/vuokramokit/struka

Mökkiloma Strukan mökillä Pyhtäällä

Villa Struka on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai vaikka yrityksesi kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin 110 km Helsingistä. Strukan vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva tilava loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, nuotiopaikka, hirsinen rantasauna, palju ja grillivilpola. Parvella biljardi. Majoitus 10-16:lle, mutta mökki tarjoaa upeat puitteet lomailuun myös perheen kesken.

Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Suomen Kotteria Oy, Villanella 5, 00890 Helsinki

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Suomen Kotteria Oy:n alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 22.2.2024-12.3.2024 klo 12:00 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 12.03.2024 klo 12:00. Suomen Kotteria Oy pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Suomen kotteria Oy arpoo kilpailuaikana tarjouskirjeen tilanneiden kesken mökkiloman Strukan mökille 16.3 klo 16:00 – 18.3.2024 klo 12:00. Palkinto sisältää majoituksen 10:lle ja saunojen vapaan käytön. Palkinto ei sisällä paljun käyttöä eikä siivousta eikä liinavaatteita. Nämä lisäpalvelut on tarvittaessa tilattavissa erikseen

5. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta.

6. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

7. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

8. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

10. Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Kotterian vuokramökkeihin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Voit perua arvontaan osallistumisen yhteydessä tilaamasi tarjouskirjeen sähköpostin alalaidassa olevan “unsubscribe” linkin kautta

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.


Suomen Kotteria Oy, Villa Struka, Strukantie 24, 49270 Pyhtää, 0400534269, asiakaspalvelu (at) kotteria.com