Tiedonkeruu ja ohjeita Kaunisvirran varanneille

Villa Kaunisvirta, kelohirsinen vuokramökki Pyhtäällä

TIEDONKERUU JA LISÄPALVELUIDEN TILAUS


Tervetuloa Kaunisvirran mökillemme!

Kiitos varauksestanne Kaunisvirran mökillemme. Oheisissa linkeissä ohjeita Kaunisvirran vuokralaisille. Tutustuttehan ohjeisiin huolella ennen lomanne alkua.

Rekisteröintiä varten tarvitsemme vielä henkilötietonne. Voitte lähettää henkilötiedot ja tilata lisäpalvelut oheisella lomakkeella. Halutessanne voitte ilmoittaa tiedot myös puhelimitse 0400534269/Minna Kotiaho.

Ohje Kaunisvirran varanneille


Lisäpalvelut

Mökin vuokrahinta ei automaattisesti sisällä paljua, loppusiivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä, ellei niin ole erikseen varauksentekovaiheessa sovittu. Halutessanne voitte siivota mökin käytön jälkeen itse ja ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata palvelut meiltä. Siivousohjeet ja lisätietoa siivouspalveluista tästä. Mökille on myös puulämmitteinen palju vuokrattavissa. Paljun vuokrahinta sisältää paljun käyttöoikeuden yhdelle päivälle. Hinta ei sisällä paljun lämmitystä eikä paljun pesua. Lisätietoa paljun vuokrauksesta, käytöstä ja lämmityksestä tästä.

Jos haluatte varata palveluita meiltä, ettekä ole vielä varanneet palveluita käyttöönne, niin voitte tilata lisäpalvelut meiltä nyt tai vielä mökillä ollessannekin. 

Avain on avainkaapissa

Avain on mökillä olevan perinneaitan ulkoseinällä, oven oikealla puolella olevassa avainkaapissa. Avainkaapin tunnusluku lähetetään sähköpostiinne. Valitse oikea tunnusluku ja tartu avainlaatikkoon ja vedä kyevyesti. Laatikko on alareunastaan saranoitu ja magneetilla yläosastaan kiinni. Kun lähdet mökiltä vuokrakautesi päättyessä, jätäthän avaimen samaan paikkaan mistä löysit avaimen mökille saapuessasi.

Reittiohjeet Kaunisvirran joenrantamökille

Kaunisvirran vuokramökki sijaitsee Pyhtään Strukantiellä, Osoitteessa Strukantie 38, 49270 PYHTÄÄ. Aja Helsingistä Kotkan suuntaan E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 70 (Pyhtää KK) ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Käänny oikealle tielle numero 3503 ja jatka 580 metriä. Käänny oikealle Strukantielle ja jatka hiekkatietä noin 500 metriä. Mökki on kelohirsinen rakennus tien vasemmalla puolella. Mökin tarkka sijainti löytyy kartalla alla.

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta Kivikosken mökille on Annulantietä pitkin vain 1 km. Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi tarvittaessa kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksista. Puhelinnumero on 0100 87227.


Villa Kaunisvirta, Strukantie 38, 49270 Pyhtää, Savantum oy