Ajo-ohjeet Kivikoskelle

Karttakuva ajoreitistä Kivikosken vuokramökille

AJO-OHJEET KIVIKOSKELLE


Reittiohjeet Kivikosken joenrantamökille

Kivikosken vuokramökki sijaitsee Pyhtään Strukantiellä, Osoitteessa Strukantie 30, 49270 PYHTÄÄ. Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 70 (Pyhtää KK) ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Käänny oikealle tielle numero 3503 ja jatka 580 metriä. Käänny oikealle Strukantielle ja jatka hiekkatietä noin 650 metriä. Käänny vasemmalle kelohirsisen huvilan pihaan. Pihapiirissä myös kelohirsinen nukkuma-aitta ja punainen varasto.

Pysäköinti Kivikoskella

Kivikosken mökin pihassa on parkkipaikka, johon mahtuu mukavasti ainakin 5 henkilöautoa.

Talvella pihatien aurauksen hoitaa sama aurausyrittäjä, joka pitää auki myös Strukantien ja Annulantien. Jos mökin pihassa on paljon autoja, ei aura välttämättä pääse auraamaan pihaa ihan puhtaaksi.

Bussilla ja taksilla perille

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta Kivikosken mökille on Annulantietä pitkin vain noin 1 km. Halutessasi voit jäädä pois myös moottoritien liittymässä nro 70 (Pyhtää kk). Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi tarvittaessa kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksilta. Puhelinnumero on 0100 87227.