Tiedonkeruu ja ohje Rantakarin varanneille

Rantakari mökki Kotkassa meren rannalla

TIEDONKERUU JA LISÄPALVELUIDEN TILAUS


Tervetuloa Rantakarin mökillemme

Kiitos varauksestanne Rantakarin mökillemme. Tästä likistä lisäohjeita Rantakarin vuokralaisille. Tutustuttehan ohjeisiin huolella ennen lomanne alkua.

Rekisteröintiä varten tarvitsemme vielä henkilötietonne. Voitte lähettää henkilötiedot ja tilata lisäpalvelut oheisella lomakkeella. Halutessanne voitte ilmoittaa tiedot myös puhelimitse 0400534269/Minna Kotiaho.

  • Esim tilattavien liinavaatteiden määrä ja lemmikkitiedustelut

Lisäpalvelut

Mökin vuokrahinta ei automaattisesti sisällä loppusiivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä, ellei niin ole erikseen varauksentekovaiheessa sovittu. Halutessanne voitte siivota mökin käytön jälkeen itse ja ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata palvelut meiltä.

Avain on avainkaapissa

Avain on ulko-oven oikealla puolella olevalla seinustalla avainkaapissa. Saatte laskun liitteenä tai maksun jälkeen avainkaapin tunnusluvun. Valitse oikea tunnusluku ja tartu avainlaatikkoon ja vedä kyevyesti. Laatikko on alareunastaan saranoitu ja magneetilla yläosastaan kiinni. Kun lähdet mökiltä vuokrakautesi päättyessä, jätäthän avaimen samaan paikkaan mistä löysit avaimen mökille saapuessasi.

Reittiohjeet Rantakarin merenrantamökille

Rantakarin vuokramökki sijaitsee Kotkan Tiutisissa, osoitteessa Seurakuja 6, 48930 Kotka. Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 77 (Anjala/Halla/Sunila) ja aja ramppia ylös risteykseen. Käänny vasemmalle tielle Hurukselantie/ Tapiontie ja jatka Hallan sataman suuntaan. Kun Tapiontie päättyy, tie muuttuu Hallantieksi ja kääntyy loivasti vasemmalle. Jatka Hallantietä siltojen yli Tiutisen saareen. Kun Hallantie päättyy, käänny loivasti vasemmalle tielle Tiutisentie. Jatka noin 400 metriä ja käänny vasemmalle tielle Seuratie. Aja noin 100 metriä eteenpäin ja jatka Valoisen puutalon editse aivan Seurakujan perille saakka meren rantaan. Rantakarin vuokramökki on punainen puurakennus punaisten talojen pihapiirissä, ison rantamännyn juurella.

Tontti on pieni ja pysäköintitilaa on rajoitetusti. Rantakarin mökin edessä on yksi parkkipaikka Rantakarin mökin vuokralaisille. Tontin kulmassa oleva parkkipaikka on varattu päärakennuksen vuokralaisten käyttöön. Tarvittaessa autot voi tilapäisesti pysäköidä myös Seuratien varteen.

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Karhulaan. Karhulasta on vielä toinen bussiyhteys Tiutisiin. Voit tarkistaa bussien aikataulut Kotkan seudun bussiaikatauluista. Matkaa Karhulasta Rantakarin mökille on noin 7,5 km. Jos tulet Kotkan Karhulaan bussilla, voi tarvittaessa kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksilta. Puhelinnumero on 0100 87227.


Vuokramökki Rantakari, Suomen Kotteria Oy. Seurakuja 6, 49830 Kotka