Ajo-ohjeet Skitunäsiin

Kartta ja reitti Skitunäsin mökille Pyhtäälle

AJO-OHJEET PYHTÄÄN SKITUNÄSIIN

Ohjeet Helsingistä Skitunäsin merenrantamökille Pyhtäälle

Skitunäsin vuokramökki sijaitsee pyhtäällä, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään. Osoite on Skitunäsintie 272D, 49270 Pyhtää.

Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 70 (Pyhtää KK) ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Aja moottoritien yli vasemmalle ja poistu liikenneympyrästä ensimmäisestä liittymästä suuntaan Pyhtään kirkonkylä. Heti perään on toinen ympyrä, ota siitä toinen poistuminen suuntaan Pyhtään kirkonkylä. Aja ABC:n ohi noin kilometri, kirkon ja sillan yli, kunnes tulee vasemmalle sininen kyltti Pirtnuora. Pirtnuoran tie ylittää E18 tien siltaa pitkin. Tätä tietä noin 3.5 kilometriä, jolloin käännytään vasemmalle Skitunäsin suuntaan. Skitunäsintien risteyksessä on postilaatikkorivi pienen mäen päällä. Jatketaan Skitunäsintietä 2.8 kilometriä. Skitunäsin mökin risteyksessä on mustavalkoinen kyltti “Suomen Kotteria” ja numerokyltti “272”. Postilaatikoita rivi tien vasemmassa laidassa. Käänny tästä risteyksestä oikealle.  Tien laidassa on puomi, joka on yleensä auki. (Jos puomi on kiinni, hakekaa avain avainlaatikosta saamienne ohjeiden mukaisesti.) Jatka puomilta noin 100 metriä alas kohti meren rantaa. Heti mäen alla on neljän tien risteys, josta suoraan etuvasemmalle kaartuva tie on Skitunäsin mökkitie. Skitunäsin mökki on kookas tumma hirsimökki. Mökin oikealla puolella oleva mökki on naapurimökki, Karhulan lasin mökki.

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta mökille on vielä 6,7 kilometriä. Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksista. Puhelinnumero on 0100 87227.


Skitunäsin vuokramökki, Suomen Kotteria Oy. Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää