Ajo-ohjeet Strukalle

Karttakuva ajoreitistä Strukan vuokramökille

AJO-OHJEET STRUKAN MÖKILLE

Reittiohjeet Strukan vuokramökille Pyhtäälle

Strukan vuokramökki sijaitsee Pyhtään Strukantiellä aivan Kivikosken vuokramökin vieressä, Osoitteessa Strukantie 24, 49270 PYHTÄÄ. Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä Pyhtään Kirkonkylän liittymästä numero 70 ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Poistu kiertoliittymästä toisesta liittymästä vasempaan, moottoritien yli ja jatka Pyhtääntietä eteenpäin. Aja noin 1 kilometri ja käännt sitten vanhan kivikirkon kohdalla vasemmalle Annulantielle. Jatka Annulantietä noin 500 metriä. Aja moottoritien sillan ali ja sitten piene mäen päälle, tie vaihtuu Strukantieksi. Mäen huipun jälkeen tien oikeassa laidassa on punainen postilaatikko ja kyltti “Struka villa”. Käänny tästä oikeaan ja jatka yksityistietä noin 50 metriä mökin pihaan. Mökki on lamellihirsinen mustanruksea hirsimökki.

Pysäköintitilaa pihassa

Strukan mökin edustalla on runsaasti pysäköintitilaa. Voit pysäköidä autot autotallien eteen ja Strukan mökille johtavan pihatien varteen. Autotallit ovat yrityksemme varastokäytössä ja niihin ei valitettavasti asiakkaiden autoja voi ajaa.

Talvella pihatien aurauksen hoitaa sama aurausyrittäjä, joka pitää auki myös Strukantien ja Annulantien. Jos mökin pihassa on paljon autoja, ei aura välttämättä pääse auraamaan pihaa ihan puhtaaksi. Lisäksi runsaslumisina talvina tilavakin parkkipaikka käy nopeasti pieneksi kun lunta joudutaan varastoimaan osittain parkkipaikalla. Pahoittelut tästä!

Julkinen liikenne vuokramökille

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta Kivikosken mökille on Annulantietä pitkin vain noin 1 km. Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi tarvittaessa kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksista. Puhelinnumero on 0100 87227.


Struka villa, Savntum Oy, Strukantie 24, 49270 Pyhtää. +358400868889