Tiedonkeruu ja ohje Kivikosken varanneille

Kivikosken vuokramökki Pyhtää. Kesäkuva. Mökin edustalla ruokailuterassi.

TIEDONKERUU JA OHJE KIVIKOSKEN VARANNEILLE


Tervetuloa Kivikosken mökillemme!

Kiitos varauksestanne Kivikosken mökillemme. Oheisissa linkeissä ohjeita kivikosken vuokralaisille. Tutustuttehan ohjeisiin huolella ennen lomanne alkua.

Vuokrausta varten tarvitsemme vielä henkilötietonne. Jos ette ole vielä antaneet tietojanne, voitte lähettää henkilötiedot ja tilata lisäpalvelut oheisella lomakkeella. Mikäli ette halua antaa henkilötunnustanne sähköisesti, täyttäkää muut tiedot ja ilmoittakaa henkilötunnus puhelimitse numeroon 0400534269/Minna Kotiaho. Kun saamme tiedot, lähetämme laskun ja avainkaapin tunnusluvun sähköpostiinne.


Lisäpalvelut

Mökin vuokrahinta ei automaattisesti sisällä paljua, loppusiivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä, ellei niin ole erikseen varauksentekovaiheessa sovittu. Halutessanne voitte siivota mökin käytön jälkeen itse ja ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata palvelut meiltä. Siivousohjeet ja lisätietoa siivouspalveluista tästä. Mökille on myös puulämmitteinen palju vuokrattavissa. Paljun vuokrahinta sisältää paljun käyttöoikeuden yhdelle päivälle. Hinta ei sisällä paljun lämmitystä eikä paljun pesua. Lisätietoa paljun vuokrauksesta, käytöstä ja lämmityksestä tästä.

Jos haluatte varata palveluita meiltä, ettekä ole vielä varanneet palveluita käyttöönne, niin voitte tilata lisäpalvelut meiltä nyt tai vielä mökillä ollessannekin. 

Avain on avainkaapissa

Avain on mökillä olevan kelohirsisen nukkuma-aitan oven oikealla puolella olevalla seinustalla avainkaapissa. Saatte sähköpostiinne avainkaapin tunnusluvun. Valitse oikea tunnusluku ja tartu avainlaatikkoon ja vedä kyevyesti. Laatikko on alareunastaan saranoitu ja magneetilla yläosastaan kiinni. Kun lähdet mökiltä vuokrakautesi päättyessä, jätäthän avaimen samaan paikkaan mistä löysit avaimen mökille saapuessasi.

Reittiohjeet Kivikosken joenrantamökille

Kivikosken vuokramökki sijaitsee Pyhtään Strukantiellä, Osoitteessa Strukantie 30, 49270 PYHTÄÄ. Aja Helsingistä E18/E7 valtatietä Kotkan suuntaan. Poistu moottoritieltä liittymästä numero 70 (Pyhtää KK) ja aja ramppia ylös liikenneympyrään. Käänny oikealle tielle numero 3503 ja jatka 580 metriä. Käänny oikealle Strukantielle ja jatka hiekkatietä noin 650 metriä. Käänny vasemmalle kelohirsisen huvilan pihaan. Pihapiirissä myös kelohirsinen nukkuma-aitta ja punainen varasto.

Lähin bussi Helsingistä pysähtyy Pyhtään kirkolle. Matkaa Pyhtään kirkolta Kivikosken mökille on Annulantietä pitkin vain 1 km. Jos tulet Pyhtäälle bussilla, voi tarvittaessa kysyä taksikyytiä mökille Kymenlaakson taksilta. Puhelinnumero on 0100 87227.


Kivikosken vuokramökki, Savantum Oy, Strukantie 30, 49270 Pyhtää