Tiedonkeruu ja ohjeita Skitunäsin varanneille

Skitunäs vuokramökki Pyhtää, näkymät merelle.

TIEDONKERUU JA OHJEITA SKITUNÄSIN VARANNEILLE


Tervetuloa Skitunäsin mökillemme!

Kiitos varauksestanne Skitunäsin mökillemme. Oheisissa linkeissä ohjeita Skitunäsin vuokralaisille. Tutustuttehan ohjeisiin huolella ennen lomanne alkua.

Rekisteröintiä varten tarvitsemme vielä henkilötietonne. Voitte lähettää henkilötiedot ja tilata lisäpalvelut oheisella lomakkeella. Halutessanne voitte ilmoittaa tiedot myös puhelimitse 0400534269/Minna Kotiaho.

  • Tilattavien liinavaatteiden määrä, moneksiko päiväksi rantasauna varataan?

Lisäpalvelut

Mökin vuokrahinta ei automaattisesti sisällä loppusiivousta, liinavaatteita eikä pyyhkeitä, ellei niin ole erikseen varauksentekovaiheessa sovittu. Halutessanne voitte siivota mökin käytön jälkeen itse ja ottaa mukaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet tai tilata palvelut meiltä. Jos haluatte varata palveluita meiltä, ettekä ole vielä varanneet palveluita käyttöönne, niin voitte tilata lisäpalvelut meiltä nyt tai vielä mökillä ollessannekin. Lisätietoa siivouksesta ja siivouspalveluiden hinnat tästä

Mökkisauna sisältyy mökin vuokrahintaan. Meren rannassa on myös erillinen noin 10 henkilölle soveltuva rantasauna vuokrattavissa. Lisätietoa Skitunäsin rantasaunasta tästä.

Avain on avainkaapissa

Avain on mökillä olevan varaston meren puoleisella seinustalla avainkaapissa. Saatte avainkaapin tunnusluvun sähköpostiinne viimeistään päivää ennen sisäänkirjautumistanne. Valitse oikea tunnusluku ja tartu avainlaatikkoon ja vedä kyevyesti. Laatikko on alareunastaan saranoitu ja magneetilla yläosastaan kiinni. Kun lähdet mökiltä vuokrakautesi päättyessä, jätäthän avaimen samaan avainlaatikkoon.

Ajo-ohjeet

Skitunäsin mökki sijaitsee osoitteessa Skitunäsintie 272. Mökkitien risteyksessä on mustavalkoinen kyltti ”Suomen Kotteria” ja numerokyltti ”272”. Postilaatikoita iso rivi tien vasemmassa laidassa. Käänny tästä risteyksestä oikealle.  Tien laidassa on puomi, joka on yleensä auki. (Jos puomi on kiinni, hakekaa avain avainlaatikosta saamienne ohjeiden mukaisesti.) Jatka puomilta noin 100 metriä alas kohti meren rantaa. Heti mäen alla on neljän tien risteys, josta suoraan etuvasemmalle kaartuva tie on Skitunäsin mökkitie. Skitunäsin mökki on kookas tumma hirsimökki. Mökin oikealla puolella oleva mökki on naapurimökki, Karhulan lasin mökki.


Skitunäsin vuokramökki, Suomen Kotteria Oy. Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää