Kalastuspalvelut

Kotterian vuokramökeille kalastuspalveluita ostettavissa

KALASTUSPALVELUT VUOKRAMÖKEILLE

Vietä mökkiloma kalastaen

Vuokramökeillämme Pyhtäällä voit viettää lomaa myös kalastaen. Skitunäsin ja Rantakarin merenrantamökeillä Itämeri on vain muutaman metrin päässä mökistä ja Kymijoen tuomat murtovedet tarjoavat merialueella hyvät kalasaaliit ja unohtumattoman kalastusloman. Strukan, Kivikosken ja Kaunisvirran vuokramökit sijaitsevat Kymijoen rannalla ja joesta saa mato-ongella pieniä kaloja. Joenrantamökeiltämme pääsee jokea pitkin myös merelle ainutlaatuisten Strukan käsikäyttöisten sulkujen kautta. Matkaa jokea pitkin merelle on noin 3 kilometriä.

Kalastusluvat

Jos olet 18‒64-vuotias kalastaja, sinun tulee maksaa kalastonhoitomaksu. Maksua ei tarvitse suorittaa, jos kalastat pelkästään pilkillä, ongella tai silakkalitkalla. Kalastonhoitomaksulla voit kalastaa yhdellä vavalla suuressa osassa maata. Kalastonhoitomaksu (18-64-vuotiaat) oikeuttaa myös vapaa-ajan kalastukseen Suomen talousvyöhykkeellä ja valtion yleisellä vesialueella meressä. Lisätietoa kalastusluvista tästä linkistä

Kalastus Kymijoella

Kymijokeen nousee vuosittain tuhansia kookkaita lohia ja meritaimenia. Lohisesongin alkaessa kalamiehet ympäri Etelä-Suomen kokoontuvat Kymijoen Siikakoskelle, Ruhalle ja Korkeakoskelle kokeilemaan onneaan ja mittaamaan taitojaan kuningaskalan pyynnissä. Kalastitpa perholla tai uistimella, Kymijoki on monen kalastajan mielestä eteläisen Suomen paras lohijoki.

Kalastus ja veneilypalvelut Itämerellä

Kalastuksesta kiinnostuneille Kymenlaakso tarjoaa unohtumattomia kalastuselämyksiä ammattimaisen kalastusoppaan johdolla. Tule nauttimaan ikimuistoinen päivä kalastuksen parissa seudun parhailla kalapaikoilla. Hyppää kokeneen viehekalastajan ja kalastusoppaan kyytiin mökin laiturista tai muusta sovitusta paikasta. Jos Ahti suo, pääset illalla maistamaan itse pyydystettyä tuoretta kalaa. Sesongista riippuen voit pyytää haukea, meritaimenta, ahventa ja kuhaa. Lisätietoa kalastuspalveluista osoitteessa Predatorfishingfinland

Ammattitaitoinen kalastusopas opastaa lomailijat ja kalastuksesta kiinnostuneet parhaille kala-apajille. Mikäli kalastusmatka suuntautuu merelle, voi kalastusopas tarvittaessa tulla hakemaan asiakkaat mökin laiturilta veneellä.

Kalastuspalveluita Itämerellä ja lähivesillä tarjoavat myös muut paikalliset kalastusyrittäjät. Lisätietoa vierasvenesatamista ja paikallisista yrittäjistä Kaakko 135 linkistä ja osoitteessa www.fishingcenter.fi.

Suomen Kotteria oy, Mökkivuokrausta Kymenlaaksossa. 0400-868889, asiakaspalvelu@kotteria.com